Drepturi martor proces penal

Indiferent de calitatea pe care o aveti in cadrul unui proces penal este bine sa va cunoasteti drepturile, apoi sa actionati in raport de acestea. 
Potrivit dispozitiilor art 81 Cod procedura penala, martorul are dreptul de a fi supus măsurilor de protecţie şi de a beneficia de restituirea cheltuielilor prilejuite de chemarea în faţa organelor judiciare, atunci când sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege;

De asemenea martorul are dreptul de a fi asistat de avocat .

Cabinet de avocat Marciuc Simona va poate asista/sau reprezenta atat in etapa de urmarire penala , procedura de camera preliminară,  judecata in prima instanta, cale de atac, cale extraordinara de atac.

In urma analizarii aspectelor specifice spetei dvs primiti indrumarile potrivite si stabilim etapele de parcurs si modalitatea in care trebuie gestionat cazul dumneavoastra.

About the Author

Avocat Simona Marciuc

Simona Marciuc este avocat cu o experiență profesională în asistența și reprezentarea persoanelor fizice și juridice în cauze de natură civilă, despăgubiri accidente, contencios administrativ, dreptul muncii, drept penal, dreptul familiei.

Experiența dobândita atât în cadrul studiilor de licență la Universitatea „Al. I Cuza” din Iași, de Master Științe Penale în cadrul aceleiași universități, cât și prin experiența profesională acumulată în cei 14 ani de avocatură le punem în slujba dumneavoastră pentru a identifica soluția cea mai potrivită pentru situația cu care vă confruntați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these

× Buna! Lasa-ne un mesaj!