Găzduire sediu social Iași

Ați hotărât să vă lansați propria afacere și căutați un sediu social în Iași?

Oferim servicii de găzduire sediului social pentru societăților comerciale, la sediul nostru din Iași!
La Cabinetul de avocatură Simona Marciuc din Iași, suntem pregătiți să vă susținem cu o gamă variată de SERVICII DE GĂZDUIRE SEDIU SOCIAL PENTRU FIRME DIN IAȘI:

Găzduire Sediu Social Iași: Ideal pentru situațiile în care nu dețineți o proprietate imobiliară adecvată, evitând cheltuielile unei închirieri de apartament sau clădire pentru sediul social, sau când planificați relocarea afacerii în altă zonă.
Servicii de Colectare și Notificare a Corespondenței: Vă asigurăm o informare constantă despre tot ce se petrece cu firma dumneavoastră, menținându-vă conectat la fluxul economic al afacerii.
Stabilirea Sediului Social: Vă oferim posibilitatea de a stabili sediul firmei la una dintre locațiile noastre, cu redactarea rapidă a contractului dintre avocatul nostru și conducerea firmei dumneavoastră.

AVANTAJELE ALEGERII GĂZDUIRII SEDIULUI SOCIAL LA IAȘI CU NOI:
Eficiență în Redactarea Actelor: Eliminăm birocrația pentru obținerea dreptului de folosință și înregistrarea sediului la ANAF, simplificând procesul înregistrării firmei.
Capacitate Nelimitată de Găzduire: Spre deosebire de un apartament, la noi nu există limită pentru numărul de sedii sociale găzduite.
Economii Semnificative: Beneficiați de impozite reduse și costuri mult mai mici comparativ cu închirierea unei clădiri sau unui apartament.
Fără Acordul Asociației de Proprietari: Eliminăm necesitatea obținerii acordului vecinilor pentru activități desfășurate în cadrul firmei.
Flexibilitate pentru Orice Tip de Firmă: Indiferent de forma juridică a afacerii dumneavoastră, stabilirea sediului social este esențială și simplificată prin serviciile noastre.
Sediul Social la Cabinet Avocat: Se bazează pe un contract clar între firma dumneavoastră și Cabinetul de avocatură Simona Marciuc din Iași, specificând durata găzduirii.

Alegând găzduirea sediului social la Cabinetul de avocatură Simona Marciuc din Iași, economisiți timp și bani, beneficiind de un serviciu mai avantajos decât închirierea unui spațiu comercial. 

Durata contractului și costurile sunt adaptate nevoilor dumneavoastră, incluzând servicii suplimentare ca preluarea corespondenței și apelurilor telefonice.

Detalii Cotact

Puteti contacta cabinetul de avocatura folosind datele de mai jos sau formularul de contact

Telefon

0768 44 60 72

Adresa

Str. Anastasie Panu Nr. 36, Bloc 1B, Tronson 2, Mezanin, Biroul 3, Iasi, Romania

× Buna! Lasa-ne un mesaj!