Dreptul Familiei

Avocat Divort, Partaj, Custodie

Fie ca vorbim de parcurgerea unui proces de divort, de partajarea bunurilor dobandite  in timpul casatoriei, de aspecte legate de custodia copiilor , de exercitarea autoritatii parintesti, de obtinerea pensiei de intretinere, de obtinerea acordului celuilalt parinte pentru calatoria copilului, inscriere la scoala, intocmire pasaport, toate aspectele  prezinta o importanța aparte  si vor fi tratate cu maxima responsabilitate de catre Avocat Drept Familie Simona Marciuc.

Va putem sprijini in proceduri privind plasamentul familial, adoptie copil major, etc

Clientii nostri beneficiaza si de consiliere atât privind drepturile copilului în relațiile cu părinții și celelalte rude cât și privind drepturile și obligațiile pe care le au unii față de celilalti.

De remarcat este faptul ca atunci cand partile implicate intr-un astfel de demers respecta drepturile celorlalti, situatia se poate solutiona amiabil, prin acord.

Daca clientul doreste acest lucru putem explica, discuta , media situatia cu participarea partilor implicate, gasind numitorul comun care va fi in interesul tuturor.

Daca insa partile nu doresc solutionarea amiabila, sau una dintre ele isi exercita drepturile abuziv, precum si in situatia in care una din parti nu are domiciliul cunoscut , singura posibilitate este solutionarea cauzei prin intermediul instantei de judecata.

Este important de stiut ca in cadrul oricarei proceduri judiciare , partile trebuie sa isi formuleze pretentiile, apararile , sa propuna  probele int-un termen prevazut de lege.

 Astfel, pasivitatea partii va atrage decaderea sa din dreptul de a ridica exceptii si de a propune probe.

De aceea imediat ce ati primit o instiintare, citatie, actiune, consultati-va  cu Cabinet de avocat Marciuc Simona pentru a actiona legal si a nu va pierde drepturile procesuale.

De multe ori, procedurile ce tin de familie reclama o anumita urgenta, de aceea in situatiile in care sunt indeplinite conditiile legale, anumite proceduri privind minorii se pot desfasura pe calea de  ordonanta presedintiala, ceea ce va reprezenta scurtarea termenului in care se realizeaza procedura judiciara.

Cabinet de avocat Marciuc Simona va poate acorda asistenta juridica corespunzatoare si in procedura ordinului de protectie.

Astfel, indiferent de problema cu care va confruntati, apelati cu incredere la Cabinet de avocat Marciuc Simona!

Vom pune in slujba dumneavoastra toata experienta , informatiile, expertiza, abilitatile, rabdarea, noastra!

Detalii Cotact

Puteti contacta cabinetul de avocatura folosind datele de mai jos sau formularul de contact

Telefon

0768 44 60 72

Adresa

Str. Anastasie Panu Nr. 36, Bloc 1B, Tronson 2, Mezanin, Biroul 3, Iasi, Romania

× Buna! Lasa-ne un mesaj!